Güney Ege Kalkınma Ajansı (GEKA) 2019 Yılı Proje Teklif Çağrısı İlanı 2019-02-22
Güney Ege Kalkınma Ajansı (GEKA) 2019 Yılı Proje Teklif Çağrısı kapsamında Kar Amacı Güden İşletmelere Yönelik Güçlü Sanayi ve Temiz Üretim Mali Destek Programlarını 18 Şubat 2019 itibariyle ilan etmiştir.
Denizli Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü Gayrimenkul Satış İlanları 2019-02-22
Denizli Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü Gayrimenkul Satış İlanları
DESKİ İhale İlanı 2019-02-19
Sürdürülebilir Şehirler Projesi-I. Denizli İçmesuyu, Atıksu ve Yağmursuyu Sistemleri İyileştirme Projesi.
Barış Manço eserleriyle anılacak 2019-02-19
Denizli Büyükşehir Belediyesi, milyonların gönlünde taht kuran ünlü sanatçı Barış Manço için anma konseri düzenleyecek. Tüm vatandaşların davetli olduğu konser 21 Şubat 2019 Perşembe günü akşam saat 20.00'de PAÜ Kongre ve Kültür Merkezi'nde yapılacak.
Büyükşehir Meclisi 5 yılda 6.380 karara imza attı 2019-02-19
Denizli'nin Büyükşehir olmasının ardından ilk kez göreve gelen Denizli Büyükşehir Belediyesinin Kurucu Meclisi 2014-2019 döneminin son toplantısını gerçekleştirdi. Son toplantıda duygusal bir konuşma yapan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli için 5 yılda 6 bin 380 karara imza attıklarını vurgulayarak, emeği geçen herkese teşekkür etti.
Başkan Osman Zolan, Sosyal Yaşam ve Kültür Merkezi’ni ziyaret etti 2019-02-18
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, kentin sosyal ve kültürel hayatına yeni bir nefes getiren, içerisinde sosyal, kültürel ve spor faaliyetleri ile büyük ilgi gören Sosyal Yaşam ve Kültür Merkezi’ni ziyaret etti. Başkan Zolan, tesis ile Denizli’nin sosyal ve kültürel hayatına ayrı bir renk geldiğini söyledi.
BÜYÜKŞEHİR'DEN 100 MİLYON LİRALIK DEV YATIRIM 2019-02-18
Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ, kentin geleceği için hayati öneme sahip olacak Acıpayam Akdere Barajı'nın yapımı için düğmeye bastı. Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, DSİ'ye yaptıracakları Acıpayam Akdere Barajı'nın geleceğe atılan büyük bir yatırım olduğunu belirterek, 100 milyon liraya mal olacak tesisin Denizli'ye 70-80 yıl hizmet edeceğini vurguladı.
Başkan Osman Zolan'dan anlamlı projeye destek 2019-02-18
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Hacı Halil Bektaş Ortaokulu öğrenci, veli ve öğretmenlerin hazırladığı ve geliri Mehmetçik Vakfı'na bağışlanacak "Duygu Seli" adlı şiir kitabının tanıtımına katıldı.
Denizli 1 tık uzağınızda 2019-02-17
Teknoloji alanında yaptığı yatırımlarla adından sıkça söz ettiren Denizli Büyükşehir Belediyesi, kentin 13 ayrı noktasına koyduğu şehir kameraları ile Denizli’yi dünyaya izlettiriyor. Denizli Teleferik ve Bağbaşı Yaylası’ndan Denizli Kayak Merkezi'ne kadar kentin önemli noktaları internetten an be an izlenebiliyor.