Büyükşehir'den Gürbüz Azak sergisi 2019-12-14
Denizli Büyükşehir Belediyesi, Denizlili yazar ve ressam Gürbüz Azak’ın eserlerinin yer alacağı “Gürbüz Azak” sergisi açıyor. 16 Aralık Pazartesi günü saat 17:00’de Büyükşehir Belediyesi Turan Bahadır Sergi Salonu’nda açılacak sergiye tüm sanatseverlerin davetli olduğu ifade edildi.
Denizlililer planetaryumu çok sevdi 2019-12-14
Denizli'de açıldığı ilk günden itibaren bilim, kültür ve sanatın merkezi olan Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi, bünyesinde barındırdığı planetaryum (gezegen evi) ile de yoğun ilgi çekiyor. Tesiste, uzayın derinliklerini birebir izleyebilen öğrenciler yaşadıkları sıra dışı deneyim ile gök cisimleri hakkında temel bilgiler de öğreniyor.
Büyükşehir'den Hz. Mevlana'yı anma programı 2019-12-13
Denizli Büyükşehir Belediyesi, Mevlana Celaleddin Rumi'nin Hakk’a vuslatı Şeb-i Arus’un 746. yıldönümü dolayısıyla anma programı düzenleyecek. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 17 Aralık Salı günü saat 20.00’de Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek anma programına tüm vatandaşları davet etti.
Sümer Mahalle Meclisi kuruldu 2019-12-13
Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi tarafından başlatılan ve her geçen yıl büyüyen Benim Mahallem projesi kapsamında Sümer Mahallesi'nde de Mahalle Meclisi kuruldu.
Denizli Kayak Merkezi beyaza büründü 2019-12-12
Beyaz cennet Pamukkale'nin ardından şehrin ikinci beyaz cenneti olan Denizli Kayak Merkezi, beyaza büründü. Denizli Büyükşehir Belediyesi misafirlerini ağırlamak için tüm hazırlıklarını tamamlarken, kayak sezonunun açılması için kar kalınlığının istenilen seviyeye ulaşması bekleniyor.
Cevizin başkenti Denizli olacak 2019-12-12
Denizli'nin Türkiye'de ceviz üretiminde ilk sırayı alması, cevizde dışa bağımlığının azaltılması ve Denizlili üreticilerin gelirinin artırılması amacıyla Denizli Valiliği koordinesinde, Denizli Büyükşehir Belediyesi, Tarım ve Orman İl Müdürlüğü ve Denizli Ticaret Borsası işbirliğiyle hayata geçirilen "Ceviz Üretim Alanlarını Geliştirme Projesi" kapsamında bu yıl planlanan 160 bin ceviz fidanının dağıtımına başlandı.
"Büyükşehir geleceğin şampiyonlarını yetiştiriyor" 2019-12-11
Büyükşehir sporcularından 4 madalya... Denizli Büyükşehir Belediyespor Yüzme Takımı sporcuları 11-12 Yaş Ulusal Gelişim Projesi Türkiye Finalleri'nden 4 madalya ile döndü. Sporcuların, Büyükşehir Belediyesinin kente kazandırdığı kapalı yüzme havuzlarında yetiştiğine dikkati çeken Başkan Osman Zolan, "Büyükşehir geleceğin sporcularını yetiştiriyor" dedi.
Minikler, "Sevgi Eli" gönüllüsü oldu 2019-12-10
Hayırseverlerle ihtiyaç sahipleri arasında köprü görevi yürüten Denizli Büyükşehir Belediyesi Sevgi Eli'ni ziyaret eden minikler "Sevgi Eli Kumbarası"nda topladıkları kıyafetleri ve kullanmadıkları oyuncaklarını ihtiyaç sahibi yaşıtlarına bağışladı.