Büyükşehir’den muhteşem halk oyunları gecesi 2019-06-23
Denizli Büyükşehir Belediyesi Halk Dansları Topluluğu 300 dansçı ile muhteşem bir geceye daha imza attı. Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen geleneksel yılsonu programına katılan binlerce Denizlili unutulmaz bir gösteri izledi.
Denizli Büyükşehir Belediyesi'ne Ait Araçların Satışına İlişkin İdari Şartname 2019-06-22
Belediyemize ait aşağıda yer verilen araçlar 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu' nun 45 inci maddesi gereği açık artırma ile satılacaktır.
40. dönemde 40 çift Evlilik Okulu'nda 2019-06-21
Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından Ailemi Seviyorum Projesi kapsamında yaklaşık 7 yıl önce başlatılan Sağlıklı Evlilik Okulu’nda 40. dönem eğitimleri başladı. Yoğun ilgi görmeye devam eden Evlilik Okulu'nun 40. dönem eğitimlerine 40 çift katıldı.
Büyükşehir Halk Oyunları yılsonu gösterisine hazır 2019-06-21
Denizli Büyükşehir Belediyesi Halk Dansları Topluluğu’nun geleneksel yılsonu gösterisi 22 Haziran 2019 Cumartesi günü saat 21.00'de yapılacak. Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenecek geceye tüm vatandaşların davetli olduğu kaydedildi.
Denizli Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü Gayrimenkul Satış İlanları 2019-06-21
Denizli Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü Gayrimenkul Satış İlanları
Büyükşehir Kent Konseyi Genel Kurulu yapıldı 2019-06-20
Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyinin, 10. Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi. Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Başkanlığı görevini yürüten Ali Değirmenci oyların tamamını alarak güven tazeledi.
Denizli yeni kongre merkezini çok sevdi 2019-06-19
Denizli Büyükşehir Belediyesinin kente kazandırdığı, Ege Bölgesi’nin en büyük kongre ve kültür merkezi geçtiğimiz mart ayında açılmasının ardından onbinlerce kişiyi ağırladı. Seminer, konferans, sergi, tiyatro ve konser gibi 150 dolayında farklı etkinliğe ev sahipliği yapan tesis Denizli'de kültür ve sanatın merkezi oldu.
Hem sosyalleşip hem de aile bütçelerine katkı sağlıyorlar 2019-06-18
Denizli Büyükşehir Belediyesinin açtığı ücretsiz kurslarda eğitim görüp el emeği göz nuru eserler üreten kadınlar hem sosyalleşip hem de aile bütçelerine katkı sağlıyor. Kursların terapi gibi geldiğini ifade eden kadınlar söz konusu hizmet için Büyükşehir Belediyesine teşekkür ederek herkesi sergiyi gezmeye davet ediyor.