Sevindik, Sümer ve Karşıyaka Mahalleleri İçme Suyu, Kanalizasyon ve Yağmursuyu Şebekeleri İnşaati İşinin İhale İlanı 2019-08-23
Sevindik, Sümer ve Karşıyaka Mahalleleri İçme Suyu, Kanalizasyon ve Yağmursuyu Şebekeleri İnşaatı İşi.
Yaralı leyleğe Büyükşehir şefkati 2019-08-23
Denizli Büyükşehir Belediyesi Sokak Hayvanları Barınma, Rehabilitasyon Merkezi ve Doğal Yaşam Parkı'na yaralı olarak getirilen leylek sağlığına kavuşturularak yeniden doğal hayatına bırakıldı.
Denizli Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü Gayrimenkul Satış İlanları 2019-08-23
Denizli Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü Gayrimenkul Satış İlanları
Şehir içi ulaşımda en ekonomik çözüm belediye otobüsleriyle 2019-08-22
Denizli Büyükşehir Belediyesinin ilk etapta 19 hat ile uygulamaya soktuğu yeni otobüs hatları 23 Ağustos Cuma gününden itibariyle devreye girmeye başlıyor. Otobüs ücretlerinde de artış yapmayan Büyükşehir Belediyesi, yeni uygulamalar ile vatandaşlara şehir içi toplu ulaşımda en ekonomik çözümü sunuyor.
Cankurtaran Yaz Kampı sona erdi 2019-08-21
Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi tarafından Benim Mahallem Projesi kapsamında 3.‘sü gerçekleştirilen Yaz Kampı sona erdi. 2 ay süren kampta kadın ve çocuklara yönelik eğitimler verilirken, üniversiteli gençler ise sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile bir araya gelerek tecrübe ve birikimlerinden faydalandı.
İŞTE 19 YENİ HAT 2019-08-20
Denizli Büyükşehir Belediyesinin hayata geçireceği yeni otobüs hatlarının ilk etabı 23 Ağustos 2019 gününden itibaren 19 yeni hatla hizmete başlıyor. Yeni sistemle otobüs numaralarının da tamamen değişeceği belirtilirken, vatandaşların herhangi bir mağduriyet yaşamaması için yeni hat ve otobüslerini https://ulasim.denizli.bel.tr adresinden kontrol etmeleri istendi.
Yeni otobüs hatları 23 Ağustos'ta hizmete giriyor 2019-08-19
Denizli Büyükşehir Belediyesinin 6 ayrı bölgede hayata geçireceği yeni otobüs hatları 23 Ağustos 2019 Cuma günü hizmete başlıyor. İlk etapta 19 ana güzergahın devreye gireceği açıklanırken, şehir içi toplu ulaşımda otobüslerin 2 haneli numaralama sistemine de son verilerek 3 haneli sisteme geçilecek.
Yeni otobüs hatlarıyla daha hızlı, ekonomik ve konforlu seyahat 2019-08-18
Denizlililerin daha hızlı, ekonomik ve konforlu seyahati için toplu taşımada dönüşüm başlatan Denizli Büyükşehir Belediyesi, birçok hatta yeni düzenleme ve uygulama getiriyor. 6 ayrı bölgede 60 dolayında otobüs hattını devreye sokacak Büyükşehir, vatandaşların hızlı, ekonomik ve konforlu seyahatini ön planda tutuyor.
Akıllı kavşaklarla trafik daha hızlı ve güvenli 2019-08-16
Denizli Büyükşehir Belediyesi, akıllı kavşaklarla trafiği daha hızlı ve güvenli hale getirmeye devam ediyor. Ali Dartanel Caddesi üzerinde 2 kavşakta düzenleme yapan Büyükşehir Belediyesi bölgede yaşanan trafik sorununu çözdü.