Başkan Osman Zolan, muhtarları ağırladı 2019-10-19
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 19 Ekim Muhtarlar Günü etkinlikleri kapsamında Muhtarlar Derneği Denizli Şubesi ve Denizli Büyükşehir Muhtarlar Derneği yönetimlerini ağırladı.
İşyeri Kiralama İhale İlanı 2019-10-18
Mülkiyeti Belediyemize ait olan işyerleri, Denizli Büyükşehir Belediye Encümeni tarafından 2886 sayılı Yasanın 45.maddesi uyarınca açık artırma suretiyle yapılacak ihale ile kiraya verilecektir.
95 milyonluk yatırımda ilk kazma vuruluyor 2019-10-17
Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ, Anafartalar, Dokuzkavaklar, Aktepe, Karşıyaka ve Deliktaş mahallelerinin içme suyu ve kanalizasyon hatlarını baştan aşağı değiştirerek yağmur suyu hatları döşeyeceği 95 milyon liralık altyapı yatırımının temel atma töreni 20 Ekim Pazar günü saat 13.30'da yapılacak.
www.denizli.bel.tr yeni yüzüyle hizmette 2019-10-17
Günde 30 bin dolayında vatandaşa hizmet veren Denizli Büyükşehir Belediyesinin resmi internet sitesi "www.denizli.bel.tr" yeni yüzüyle kullanıma sunuldu. Mobil kullanıma daha da uyumlu hale getirilerek teknolojisi üst seviyeye çıkartılan www.denizli.bel.tr'nin ana ekranında Denizli'nin eşsiz güzelliklerinin fotoğraflarına da yer veriliyor.
Denizli'nin geleceğine yön verecek stratejik plan onaylandı 2019-10-16
Denizli'nin gelecek 5 yılına yön verecek 2020-2024 Denizli Büyükşehir Belediyesi Stratejik Planı onaylandı. Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli'de tüm kesimlerin katılımı ile hayata geçirdikleri ve kentin gelecek 5 yılını kapsayan hizmet, çalışma, faaliyet ve projelerini belirleyen planın hayırlı olmasını diledi.
Büyükşehir’den Alparslan Türkeş’e vefa 2019-10-15
Denizli Büyükşehir Belediyesi, Albayrak Meydanı’ndan Üçler Bulvarı’na bağlanan güzergaha, Türk siyasetinin unutulmaz isimlerinden MHP'nin kurucusu ve ilk genel başkanı merhum Alparslan Türkeş’in adını verdi. Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın yazılı önerisiyle Meclis gündemine gelen önerge oybirliği ile kabul edildi.
Büyükşehir tarihi zaferi unutmadı 2019-10-14
Denizli Büyükşehir Belediyesi, 871 yıl önce yaşanan ve Anadolu’nun Türk yurdu olmasında büyük önemi bulunan Kazıkbeli Savaşı için anma programı düzenledi. Ecdadın geçmişte vatan topraklarına sahip çıktığı gibi bugün de Mehmetçiğin Barış Pınarı Harekatı ile hain terör örgütlerine karşı kahramanca mücadele ettiğini vurgulayan Başkan Osman Zolan, "Ordumuz muzaffer olacak" dedi.
Büyükşehir Meclisi’nden Barış Pınarı Harekatı’na destek bildirisi 2019-10-14
Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi, Türk Silahlı Kuvvelerinin Suriye’de gerçekleştirdiği Barış Pınarı Harekatı’na destek amaçlı bildiri yayınladı. Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın önerisiyle Meclis gündemine gelen bildiri oybirliği ile kabul edildi.
Büyükşehir Meclisi'nden Barış Pınarı Harekatı'na destek 2019-10-12
Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi Ekim ayı Olağan Toplantısı'na başkanlık eden Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Barış Pınarı Harekatı'na desteklerinin tam olduğunu belirterek, "Allah ordumuzu muzaffer eylesin" temennisinde bulundu. Başkan Osman Zolan, harekat sırasında şehit düşen siviller, Mehmetçik ve Suriye Milli Ordusu askerleri için Meclis üyelerini Fatiha okumaya davet etti.